Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@02:14:17 GMT

عجایب شهر/ باغ عمودی در بوگاتا

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۳۳۰۰۳۱

عجایب شهر/ باغ عمودی در بوگاتا

در مرکز بوگاتا، یکی از پرجمعیت‌ترین شهرهای جهان در کلمبیا، باغ عمودی زیبایی ایجاد شده تا کمبود فضای سبز شهر را جبران کند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، طرح باغ‌های عمودی یک جنبش کلاسیک در جهت تامین طراوت مناطق شهری بوده است که در چند دهه اخیر با استقبال زیادی روبرو شده است. حفظ تنفس شهری از طریق از میان برداشتن تاثیرات کربن، که در نتیجه فعالیت‌های بشر به وجود می‌آید، از اهمیت بالایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتمع مسکونی بزرگی در شهر بوگاتا، پایتخت کشور کلمبیا، با ایجاد یک باغ عمودی بزرگ گام بلندی در راستای گسترش باغ‌های عمودی در سراسر جهان برداشته است.

مجتمع مسکونی ۱۱ طبقه‌ای سانتالایا، واقع در قلب شهر بوگاتا، پوشیده در گل‌ها و گیاهانی است که بیش از ۳ هزار متر مربع از مساحت مجتمع را به خود اختصاص داده است. تنها فضاهای خالی از گیاه در این آپارتمان بالکن‌ها، پنجره‌ها و دیوارهای بین آن‌ها است و به همین دلیل چشم‌اندازی بسیار زیبا به یکی از پرجمعیت‌ترین مناطق شهر بخشیده است.

در باغ عمودی شهر بوگاتا، بیش از ۱۱۵ هزار گیاه کاشته شده است که این میزان گیاه اکسیژن مورد نیاز بیش از ۳ هزار نفر از ساکنان شهر را تامین می‌کند و می‌تواند تاثیرات مخرب کربن در این منطقه را خنثی کند. بدون شک یکی دیگر از تاثیرات مثبت این باغ عمودی نصب شده روی دیوار، عایق‌سازی ساختمان در مقابل گرما و سرماست، که همین امر منجر به استفاده کمتر از وسایل گرمایش و سرمایش می‌شود.

بیش از ۴۲ عدد سیستم آبیاری در محل کاشت گیاهان وجود دارد تا به طور منظم گیاهان را آبیاری کند و دو کارگر مسئولیت نگهبانی از مجتمع و رسیدگی به گیاهان را در سراسر روز به عهده دارند.

به گفته یکی از معماران، طراحی سیستم آبیاری، سیستم‌های گردش آب و همچنین انتخاب نوع گیاهان سخت ترین مرحله در پیاده سازی این پروژه بوده است. طراحان به منظور بهینه کردن مصرف آب و جلوگیری از هدر رفتن آن، سنسورهای رطوبتی-تابشی روی این باغ نصب کرده‌اند.

این روزها، ساخت باغ‌های عمودی در میان طراحان و معماران از استقبال بسیار بالایی برخوردار است. اگرچه باغ عمودی مجتمع سانتالایا بزرگ‌ترین پروژه جهان در این زمینه است، با این حال بلندترین باغ عمودی جهان در شهر سیدنی استرالیا، با ارتفاعی برابر با ۱۶۶ متر، واقع شده است. در این باغ عمودی، گیاهان تمام فضای ساختمان را در بر گرفته است و انتشار نور از لامپ‌های ال ای دی درهنگام تاریک شدن هوا، زیبایی منحصر به فردی به این ساختمان می‌دهد.

کد خبر 391912

منبع: ایمنا

کلیدواژه: فضاي سبز شهري طراحی شهری معماری شهری باغ عمودی کلمبیا شهرهای جهان کلانشهرهای جهان فضای سبز شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۳۳۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی؛ در این فصل از سال انواع گیاهان کوهی با خاصیت‌های غذایی و دارویی از دامن طبیت برداشت و برای تهیه انواع غذا‌های سنتی استفاده می‌شود.

هر سال از اردیبهشت بازارچه‌ای برای عرضه گیاهان کوهی در مراغه راه اندازی و ده‌ها گونه توسط روستائیان حاشیه مراتع از دامن طبیعت چیده و عرضه می‌شود.

علاقه مردم مراغه و شهر‌های منطقه به تهیه غذا‌های محلی و سنتی از جمله، آش، آبگوشت، بورانی با این گیاهان رونق این بازار را دو چندان کرده است.

در این بازار بیشتر از ۱۵ نوع انواع تره کوهی از جمله قار ترسی، کنگر، ریواس، قازی یاغی، سورولو، گل آقا و بزگوش به فروش می‌رسد.

البته برداشت و فروش بی رویه و غیر اصولی این گیاهان سالهاست دوستداران طبیعت و محیط زیست را نگران کرده است.

برداشت بیش از ظرفیت با گذشت زمان موجب کاهش سطح رویش و جمعیت این گونه ها‌ی باارزش گیاهی در مراتع و طبیعت سهند شده است.

در بیشر موارد بهره برداران به علت بی توجهی به اهمیت این گیاهان آنها را از ریشه برداشت می کنند و با پیاز از خاک بیرون می‌آورند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست مراغه گفت: برداشت بی رویه و غیر اصولی این گیاهان در طول سال‌های گذشته موجب به خطر افتادن تنوع گیاهی مراتع سهند شده است.

زارع افزود: میزان بالای برداشت این گیاهان موجب وارد آوردن آسیبهای جبران ناپذیر به ذخایر ژنتیکی سهند شده است. با مدیریت در بهره برداری می‌توان فرصتی فراهم کرد تا این گونه‌های باارزش به نسل‌های آینده نیز حفظ شود.

در مراتع سهند بیش از یک هزار گونه گیاهی شناسایی شده که از این گیاهان ۵۰ گونه آن خوراکی است و خاصیت غذایی و دارویی دارد.
کوه سهند با ۱۲۹ هزار هکتار مرتع در شمال شرقی شهرستان مراغه در آذربایجان شرقی واقع شده است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • گیاهان دارویی بومی ایلام، در خطر انقراض
  • بوی خوش گیاهان بهاری درسفره گروسی‌ها/۱۳۵ نوع گیاه خوراکی در بیجار
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان در مناطق کوهستانی مراغه
  • رنگین شدن سفر‌ه ها با رویش گیاهان کوهی مراغه
  • بازار داغ گیاهان دارویی در کرمانشاه+ تصویر
  • تنوع کشت گیاهان دارویی رونق‌بخش اقتصاد در کردستان